65445de2ud
Leave Your Message
Liburan kerja sibuk uji mesin filamen

Liburan kerja sibuk uji mesin filamen

2024-05-10

Dina Mei, uga dikenal minangka Dina Buruh Internasional, minangka dina sing penting banget kanggo para buruh lan buruh ing saindenging jagad. Iki minangka wektu kanggo ngrayakake kontribusi lan prestasi para pekerja, lan nyengkuyung hak-hak buruh lan kahanan kerja sing adil. Nanging, kanggo akeh wong, May Day ora mung dina perayaan, nanging uga sibuk lan sibuk ing taun.

ndeleng rincian
CHINAPLAS 2024 Pameran Karet lan Plastik Internasional

CHINAPLAS 2024 Pameran Karet lan Plastik Internasional

2024-04-23

"Pameran Karet lan Plastik Internasional CHINAPLAS 2024" bakal bali maneh kanggo mbantu upgrade lan transformasi "Made in China"

ndeleng rincian
Babagan mesin ekstrusi serat sintetik

Babagan mesin ekstrusi serat sintetik

2024-04-18

Peralatan ekstrusi wig serat sintetis minangka bagéyan penting saka produksi wig serat sintetik kualitas dhuwur. Mesin khusus iki dirancang kanggo extrude serat sintetik kanthi efisien lan tepat kanggo nggawe benang sing digunakake ing wig sintetik. Proses iki kalebu nggunakake extruder serat sintetik, sing nduweni peran penting ing produksi wig serat sintetis.

ndeleng rincian
Liburan Festival Qingming ing 2024

Liburan Festival Qingming ing 2024

2024-04-07
Festival Qingming, uga dikenal minangka Festival Qingming, minangka festival khusus ing China kanthi makna budaya lan sejarah sing penting. Dina Nyapu Kuburan tiba ing dina kaping 15 sawise Spring Equinox, biasane tanggal 4 utawa 5 April. Iki minangka festival kanggo kulawarga ...
ndeleng rincian
Bisnis rambut buatan ing Afrika ngalami wutah sing signifikan ing taun-taun pungkasan.

Bisnis rambut buatan ing Afrika ngalami wutah sing signifikan ing taun-taun pungkasan.

2024-04-01
Bisnis rambut buatan ing Afrika ngalami wutah sing signifikan ing taun-taun pungkasan. Pasar produk rambut buatan wis dadi industri sing nguntungake ing pirang-pirang negara Afrika amarga panjaluk ekstensi rambut, rambut palsu lan braids terus saya tambah. T...
ndeleng rincian
Kaluwihan saka Rambut Sintetis Aritificial

Kaluwihan saka Rambut Sintetis Aritificial

29-02-2024
Rambut sintetis banget populer ing saindenging jagad, amarga akeh kaluwihan. Kaluwihan saka wig sintetik kalebu: 1. Daya tahan: Wig sintetis umume luwih awet tinimbang rambut alami lan luwih gampang ilang utawa rusak. 2. Ngisor pr...
ndeleng rincian
Good luck kanggo miwiti kanggo karya

Good luck kanggo miwiti kanggo karya

2024-02-23
2024 taun minangka taun panen sing apik kanggo perusahaan mesin Qingdao zhuoya. Kita wis ngrampungake telung pesenan anyar sajrone liburan taun anyar. Iki pisanan kanggo kita. Telung pesenan anyar kalebu baris mesin filamen rambut sintetik plastik, eyela plastik ...
ndeleng rincian
Pesenan mesin extruder filamen plastik ing sekitar Festival Musim Semi Cina

Pesenan mesin extruder filamen plastik ing sekitar Festival Musim Semi Cina

2024-01-15
Taun Anyar Cina 2024 bakal teka. Mesin Qingdao zhuoya entuk akeh pesenan anyar nalika preian. Saiki kita nyoba paling apik kanggo nggawe pesenan mesin paling awal. Sadurunge liburan Taun Anyar Cina, mesin filamen qingdao zhuoya kudu ngirim sawetara ...
ndeleng rincian
Mesin Zhuoya kanggo industri Wig lan bulu mata ing pasar Timur Tengah

Mesin Zhuoya kanggo industri Wig lan bulu mata ing pasar Timur Tengah

2024-01-08
Industri rambut palsu lan bulu mata duwe momentum pangembangan sing kuwat banget ing Timur Tengah. Minangka Timur Tengah terus nguber kaendahan lan fashion, ana akeh dikarepake kanggo macem-macem produk kaendahan, kalebu wig lan produk bulu mata. Akeh Timur Tengah...
ndeleng rincian
Carane operate Paint sikat bristle extruding machine line

Carane operate Paint sikat bristle extruding machine line

2023-12-27
Kanggo nggawe produk sikat cat sing apik, salah sawijining langkah sing paling penting yaiku ngasilake filamen sikat cat sing apik. Kanggo garis mesin nggawe sikat sikat cat, kita nyedhiyakake sepur gratis kanggo kabeh pelanggan. Ing Desember, kita ngundang pelanggan saka Kidul ...
ndeleng rincian